banner

Welkom op de website van dorpshuis De Stek!

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in de totstandkoming van ons nieuwe dorpshuis! Op deze website houden we je op de hoogte van het realisatietraject en informeren we je gaandeweg over de mogelijkheden van activiteiten en te huren faciliteiten van het dorpshuis.

Gefaseerde ver- en nieuwbouw
We bevinden ons momenteel inmiddels volop in de ‘(ver)bouwfase’. Begin november werden de symbolische eerste stenen voor onze MFA gelegd. Na de bouw van een nieuwe installatieruimte en berging bij de gymzaal wordt er tot januari – februari vooral binnen gewerkt aan de herindeling van de lokalen en teamkamer. Om daarna zo snel mogelijk te starten met de verbindende nieuwbouw voor het dorpshuis tussen het Kindcentrum en de gymzaal. Ook het buitenterrein wordt aangepast met onder andere een eigen toegang naar het dorpshuis en een nieuwe berging bij het Kindcentrum. MFA De Stek zal in de zomer van 2022 haar deuren officieel openen. Onze uitnodiging volgt tegen die tijd.

Denk en help graag mee met de inrichting
De Stek wordt straks casco dus ‘kaal’ opgeleverd. Het is aan ons om hier een gezellige, gastvrije ‘huiskamer’ van te maken door middel van fraaie meubels en aankleding. Hiervoor zijn we op zoek naar ‘Handige Harry’s’ (én sponsors) die het leuk vinden om hier in mee te denken en/of aan bij te dragen. Meld je hulp via een bestuurslid of de ideeënbus op onze website! Hierbij kunnen we ook jouw hulp heel goed gebruiken! Denk vooral met ons mee! Meld je hulp via een bestuurslid of deze ideeënbus.

Activiteiten in De Stek
Het stichtingsbestuur streeft ernaar om de juiste balans te vinden in activiteiten die aansluiten bij de verschillende leeftijdscategorieën, wensen en behoeften van de Gemondenaren. Wat zou er volgens jou in De Stek plaats moeten vinden of georganiseerd moeten worden? Heb je een idee voor een activiteit, een cursus of een dienst (bijv. bibliotheekpunt, bloedprikken etc.)? We staan open voor al je suggesties en ideeën. Als vereniging, als toekomstige bezoeker, deelnemer, cursist, ondernemer, initiatiefnemer of om als vrijwilliger je steentje bij te komen dragen.

Vul het ideeënbus-formulier in en laat het ons weten! We luisteren naar ieders wensen en proberen daar zoveel mogelijk aan tegemoet te komen.

Laatste nieuws

Vossenjacht

Op 22 mei a.s. organiseert de activiteitencommissie van dorpshuis De Stek een heuse Vossenjacht voor alle kinderen uit Gemonde in de leeftijd van 0...
Lees verder

Gastvrouwen en gastheren

Nu ons dorpshuis letterlijk én figuurlijk steeds meer vorm krijgt en de opening steeds dichterbij komt, wordt er hard gewerkt aan een programma van...
Lees verder

Jij hebt invloed, jouw mening telt!

In aanloop naar de opening van De Stek, gaan we toekomstige gebruikers via onze sociale kanalen en nieuwsbrieven ‘poll’-sen om erachter te komen of er animo is voor een bepaalde activiteit of idee Jij hebt met jouw stem dus invloed op het programma en kiest welke activiteiten er in het dorpshuis gaan plaatsvinden!

Bekijk alle nieuwsberichten

Mogelijke activiteiten

Vossenjacht

Op 22 mei a.s. organiseert de activiteitencommissie van dorpshuis De Stek een heuse Vossenjacht voor alle kinderen uit Gemonde in de leeftijd van 0...
Lees verder

Gym voor dames 50+

Elke woensdagochtend wordt er van 9.00 tot 10.00 uur een gevarieerde gymles verzorgd door Ans van Lieshout. De kosten bedragen 10 euro per maand.Ben...
Lees verder
Persbericht

Definitief ontwerp De Stek gereed

Het definitieve ontwerp voor de nieuwe Multifunctionele Accommodatie (MFA) in Gemonde, De Stek, is gereed. De projectgroep, bestaande uit een vertegenwoordiging van de gebruikers van het pand, is akkoord gegaan met de voorstellen van architect Theobert van Boven van Van Boven Architecten uit Sint-Michielsgestel.

Ideeënbus

Heb je een leuk idee? Klik op de knop hieronder en laat het ons weten.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je via deze knop in voor onze e-mail-nieuwsbrief.

Vul de Poll in

Jij hebt met jouw stem dus invloed op het programma. Kiest mee welke activiteiten wij gaan organiseren.