Welkom op de website van dorpshuis De Stek!

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in de totstandkoming van ons nieuwe dorpshuis! Op deze website informeren we je gedurende het hele traject graag over de verschillende fases van totstandkoming. Totdat de schop daadwerkelijk in de grond gaat, verkeren we in de voorbereidende fase. Hierna volgt de bouwfase en uiteindelijk de oplevering en startfase.

De informatie op deze website zal per fase een andere boodschap bevatten, om je uiteraard op den duur ook te informeren over de mogelijkheden van activiteiten en te huren faciliteiten.

De voorbereidende fase waarin we ons nu bevinden is ontzettend belangrijk om de juiste fundering te leggen voor de toekomst. Hierbij kunnen we ook jouw hulp heel goed gebruiken! Denk vooral met ons mee!

Ideeënbus

Het stichtingsbestuur streeft ernaar om de juiste balans te vinden in activiteiten die aansluiten bij de verschillende leeftijdscategorieën, wensen en behoeften van de Gemondenaren. We proberen straks tot een gevarieerd programma te komen. Er zijn al veel ideeën, maar we horen graag van jou waar jíj behoefte aan hebt.

 

Ideeënbus

Heb je een leuk idee? Klik op de knop hieronder en laat het ons weten.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je via deze knop in voor onze e-mail-nieuwsbrief.