banner

Activiteiten in De Stek

We hebben al diverse suggesties mogen ontvangen voor activiteiten die straks in (én rond) ons dorpshuis kunnen plaatsvinden.. We lichten er een paar uit, die je mogelijk inspireren om ook gebruik te maken van de ideeënbus. Voor de gymzaal wordt er o.a. gedacht aan danslessen voor kinderen, ouderen of juist de mix en Dynamic Tennis. Ook is het idee voor een heuse dorpstuin geopperd! Het aanleggen en onderhouden van een moestuin – voor en door oud én jong – en samen koken/eten behoren tot enkele ideeën. Binnenkort gaan we het animo voor de verschillende activiteiten bij jullie peilen.

Van welke activiteiten word jij enthousiast?
Het stichtingsbestuur streeft ernaar om de juiste balans te vinden in activiteiten die aansluiten bij de verschillende leeftijdscategorieën, wensen en behoeften van de Gemondenaren. Wat zou er volgens jou in De Stek plaats moeten vinden of georganiseerd moeten worden? Heb je een idee voor een activiteit, een cursus of een dienst (bijv. bibliotheekpunt, bloedprikken etc.)? We staan open voor al je suggesties en ideeën. Als vereniging, als toekomstige bezoeker, deelnemer, cursist, ondernemer, initiatiefnemer of om als vrijwilliger je steentje bij te komen dragen.

Laat het ons vooral weten!
Vul het ideeënbus-formulier in en laat ons weten waar je aan denkt. We luisteren naar ieders wensen en proberen daar zoveel mogelijk aan tegemoet te komen.

Vind je het leuk om mee te denken over activiteiten en deze straks ook te organiseren, laat dát dan ook vooral weten! We hebben hiervoor vacatures openstaan.

Ideeënbus

Heb je een leuk idee? Klik op de knop hieronder en laat het ons weten.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je via deze knop in voor onze e-mail-nieuwsbrief.

Geef je mening

Jij hebt met jouw stem invloed op het programma. Bepaal mee welke activiteiten er moeten plaatsvinden.