banner

Chill-avonden en thema-activiteiten voor de Gemondse jeugd

Inmiddels hebben we enorm veel suggesties mogen ontvangen voor activiteiten die straks in (én rond) ons dorpshuis kunnen plaatsvinden. In onze nieuwsbrieven en op onze sociale kanalen lichten we er telkens een paar uit, die je mogelijk inspireren om ook gebruik te maken van de ideeënbus.

Chill-avonden en thema-activiteiten voor de Gemondse jeugd
Voor kinderen wordt er o.a. gedacht aan het geven van kinderfeestjes in de gymzaal, een kookmiddag, workshop bloemschikken (vond voorheen ook plaats in De Kei), danslessen, een filmmiddag en discoavond. Voor de oudere jeugd zijn chill-avonden en thema-/spelactiviteiten geopperd, zoals ‘Wie is de Mol?’, laser gamen of een escape-avond.

Graag wijzen we je in dit kader nogmaals op de vacature voor adviseur of bestuurslid jeugd 18-22 jaar. Spreekt jou dit aan? Kom ons team versterken!

Activiteitencommissie krijgt vorm!
Ondertussen hebben zich ook verschillende vrijwilligers gemeld die interesse hebben om deze activiteiten te organiseren. De activiteitencommissie wordt momenteel opgericht en zal gaandeweg het animo voor de verschillende activiteiten bij de Gemondenaren peilen.

Van welke activiteiten word jij enthousiast?
Het stichtingsbestuur streeft ernaar om de juiste balans te vinden in activiteiten die aansluiten bij de verschillende leeftijdscategorieën, wensen en behoeften van de Gemondenaren. Wat zou er volgens jou in De Stek plaats moeten vinden of georganiseerd moeten worden? Heb je een idee voor een activiteit, een cursus of een dienst (bijv. bibliotheekpunt, bloedprikken etc.)? We staan open voor al je suggesties en ideeën. Als vereniging, als toekomstige bezoeker, deelnemer, cursist, ondernemer, initiatiefnemer of om als vrijwilliger je steentje bij te komen dragen.

Laat het ons vooral weten!
Vul het ideeënbus-formulier in en laat ons weten waar je aan denkt. We luisteren naar ieders wensen en proberen daar zoveel mogelijk aan tegemoet te komen.

Vind je het leuk om mee te denken over activiteiten en deze straks ook te organiseren, laat dát dan ook vooral weten! We hebben hiervoor vacatures openstaan.

Ideeënbus

Heb je een leuk idee? Klik op de knop hieronder en laat het ons weten.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je via deze knop in voor onze e-mail-nieuwsbrief.

Geef je mening

Jij hebt met jouw stem invloed op het programma. Bepaal mee welke activiteiten er moeten plaatsvinden.