banner

De Stek organiseert en faciliteert, jij presteert!

Vraag en aanbod

Dank voor alle ingestuurde ideeën (dit blijft overigens mogelijk). Het is goed om te zien dat er veel ideeën zijn die een bepaalde behoefte vertegenwoordigen. Hieruit maken we op dat onze dorpsgenoten graag willen dat er door en bij De Stek uiteenlopende zaken georganiseerd en gefaciliteerd gaan worden. Daar zetten wij graag onze schouders onder!

Naast onze inventarisatie naar de ‘vraag’ om ideeën voor dorpshuis-activiteiten en -faciliteiten, beginnen we nu ook te kijken naar het ‘aanbod’. Wat kunnen onze dorpsgenoten voor elkaar betekenen? Wie is er bijvoorbeeld heel goed in iets en vindt het leuk om anderen daarvoor te enthousiasmeren, bijvoorbeeld door een workshop te geven. Of is gespecialiseerd in een bepaald onderwerp en vindt het leuk om geïnteresseerden daarover te informeren, bijvoorbeeld door het geven van een lezing. Uiteraard doe je dit niet voor niks.

Oproep: verzorg jij onze eerste activiteiten, bijv. workshop/lezing/les?

Ben of ken jij iemand die het leuk vindt om een activiteit te verzorgen en/of om als ‘leider’ voor een groep te staan, laat het ons weten! Geef jij die dans-/sportles, ben jij de dj van de kinderdisco of geef jij een creatieve workshop of verzorg je een andere activiteit?

Meld je dan geheel vrijblijvend aan! De activiteitencommissie komt er vervolgens bij je op terug.

Ideeënbus

Heb je een leuk idee? Klik op de knop hieronder en laat het ons weten.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je via deze knop in voor onze e-mail-nieuwsbrief.

Geef je mening

Jij hebt met jouw stem invloed op het programma. Bepaal mee welke activiteiten er moeten plaatsvinden.