banner

Digitale bijeenkomst voor direct omwonenden

Gemeente Sint-Michielsgestel organiseerde maandag 8 februari jl, speciaal voor direct omwonenden van de Sint Lambertusschool, een digitale bijeenkomst over Multifunctionele Accommodatie (MFA) De Stek. Om tot een prachtig MFA voor ons dorp te komen, hechten zowel de Gemeente als de verschillende gebruikers van de MFA (dorpshuis, school, buitenschoolse opvang en kinderdagverblijf) veel waarde aan de aandachtspunten en ideeën van onze ‘buren’. Voor een aantal direct omwonenden zijn er zorgen over het parkeren. Deze zorg wordt in overleg met de gebruikers meegenomen bij de uitwerking van het project.

Het parkeren is een uitdaging waar we met het hele dorp voor staan, omdat we nu eenmaal te maken hebben met de bestaande situatie in het centrum van ons dorp. Als bestuur verwachten wij dat het dorpshuis van De Stek voornamelijk bezocht gaat worden door Gemondenaren en dat ons centrum te voet of met de fiets voor de meesten goed bereikbaar is. Wij zullen dan ook stimuleren om auto’s waar mogelijk thuis te laten.

Naast de aandachtspunten van de direct omwonenden, staan wij ook open voor de suggesties en ideeën van andere Gemondenaren. We doen het samen! Laat graag je bericht achter in onze ideeënbus.

Ideeënbus

Heb je een leuk idee? Klik op de knop hieronder en laat het ons weten.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je via deze knop in voor onze e-mail-nieuwsbrief.

Geef je mening

Jij hebt met jouw stem invloed op het programma. Bepaal mee welke activiteiten er moeten plaatsvinden.