banner

Stand van zaken bestuurlijke activiteiten

Naast dat er door de aannemer en de rest van het bouwteam hard wordt gewerkt aan de ruwbouw van ons nieuwe dorpshuis, bouwt het bestuur onverminderd enthousiast door aan de inhoud van dorpshuis De Stek. Graag geven we je een kijkje achter onze schermen.

Voor wat betreft de bouw van het dorpshuis-deel zien wij er continu kritisch op toe dat onze wensen worden gehoord en – waar overeengekomen – worden waargemaakt. Belangrijke keuzes, zoals het elektriciteitsplan en de inrichting van het buitenterrein worden in nauw overleg met ons gemaakt.

Op dit moment zijn we bezig om helderheid te krijgen over aan aantal MFA-gerelateerde zaken, zoals de beschikbaarheid van ruimtes, de verdeelsleutel, de tarieven en hoe om te gaan met een – al dan niet gezamenlijke – beheerder. Deze belangrijke informatie is o.a. nodig om een huurcontract met Gemeente Sint-Michielsgestel op te kunnen stellen.

We streven er uiteraard naar om het maximale uit elke multifunctionele ruimte te halen, zowel qua tijdsinvulling als qua inzetbaarheid. Zo werken we hard aan het faciliteren van een breed (grotendeels wekelijks terugkerend) programma dat aansluit bij de wensen van zowel jonge als oudere Gemondenaren – en alles daar tussenin!

Ideeënbus

Heb je een leuk idee? Klik op de knop hieronder en laat het ons weten.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je via deze knop in voor onze e-mail-nieuwsbrief.

Geef je mening

Jij hebt met jouw stem invloed op het programma. Bepaal mee welke activiteiten er moeten plaatsvinden.