banner

Stand van zaken bouwactiviteiten juni 2022

Kindcentrum Montis in z’n geheel op hun definitieve stek

Media juni, is het gehele Kindcentrum Montis op de begane grond opgeleverd! Een mooie mijlpaal in deze grote en ingewikkelde verhuizing & verbouwing. Nadat eerst de onderbouwklassen van de Sint Lambertusschool na de meivakantie in hun nieuwe lokalen startten, en ook het peuteropvang-gedeelte van het Berenhuis al werd verplaatst naar het peuter & kleutergedeelte van het schoolgebouw, kon nu ook de laatste groep, te weten de dagopvang van de allerkleinste beertjes van het Berenhuis, verhuizen naar hun definitieve plekje. De buitenschoolse opvang van BSO Bolderburen is op hun plaats gebleven in het aula-gedeelte van de school. Alle onderdelen van Kindcentrum Montis zitten nu op hun definitieve en spiksplinternieuwe stek. Wij wensen hen daar heel veel plezier & geluk!

Opbouwen & afwerken

Daarmee is ook de laatste groepsruimte van de voormalige kinderopvang vrijgekomen voor het verder bouwen aan het dorpshuis. Er vind geen sloopwerk meer plaats, alleen nog wat werk aan de ruwbouw, installaties en afwerking van het dorpshuis, de toiletten/berging op de verdieping en de gymzaal. In de gymzaal wordt in de week van 18 juli gestart met de voorbereidingen voor het leggen van de speciale evenementenvloer en het plaatsen van nieuwe wandrekken.

Naast het gebouw worden ook de werkzaamheden buiten verder opgepakt, zoals het (ver)plaatsten van hekwerken en het weer in orde brengen en aanpassen van de bestrating en beplanting.

Ideeënbus

Heb je een leuk idee? Klik op de knop hieronder en laat het ons weten.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je via deze knop in voor onze e-mail-nieuwsbrief.

Geef je mening

Jij hebt met jouw stem invloed op het programma. Bepaal mee welke activiteiten er moeten plaatsvinden.