banner

Stand van zaken bouwactiviteiten mei 2022

Huidige fase
De afgelopen periode is er hard gewerkt m.b.t. de verbouwing. Bij de onderbouw van het kindcentrum wordt er momenteel gewerkt aan de nieuwe indeling van de ruimten voor de kinderopvang, het team, de conciërge en de onderbouwlokalen. Ook is in deze fase de nieuwe CV-ketel in een nieuwe ruimte geïnstalleerd.

Door de buitenruimte van de kinderopvang tijdelijk te verplaatsen naar de pastorietuin, kon er – tijdens de kerstvakantie – eerder gestart worden met de nieuwbouw van het dorpshuis. Zie bovenstaande foto’s. Als eerste wordt de fundering aangebracht om vervolgens de vloer en opbouw aan te brengen en is de verbinding gemaakt naar de gymzaal. Door tijdelijke wanden in de doorgang blijft de gymzaal in gebruik.

Volgende fase
Zodra de huidige fase gereed is, worden de overige ruimten in het hoofdgebouw aangepakt en geschikt gemaakt voor hun nieuwe functies.

De verwachting is dat de eerste fase bij de onderbouw eind februari wordt opgeleverd en de overige werkzaamheden doorlopen tot het 2e kwartaal 2022. Hierover lees je in onze volgende nieuwsbrieven meer.

Ideeënbus

Heb je een leuk idee? Klik op de knop hieronder en laat het ons weten.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je via deze knop in voor onze e-mail-nieuwsbrief.

Geef je mening

Jij hebt met jouw stem invloed op het programma. Bepaal mee welke activiteiten er moeten plaatsvinden.