banner

Stand van zaken bouwactiviteiten Juli 2022

Grootste deel ruwbouw voor bouwvakantie gereed.

De werkzaamheden aan het dorpshuis en de gymzaal vorderen en zijn voor het grootste deel voor de bouw­vakantie gereed. In de vakantie wordt er nog beperkt gewerkt aan de afwerking van de wanden, vloeren en het plafond, en wordt de evene­menten­vloer in de gymzaal gelegd. Nu de bouw bijna klaar is, worden ook de containers van het schoolplein verwijderd, met uitzondering van de schaftkeet.

De verwachte oplevering van het dorpshuis en de gymzaal is in de tweede helft van september, waarna gestart wordt met de verdere afwerking en inrichting van het dorpshuis.

De renovatie van de kozijnen is afhankelijk van de levering. De verwachting is dat dit voor eind september uitgevoerd kan worden. Het aanpassen van het buitenterrein bij de ingang van het dorpshuis en de gymzaal is een klus die na de vakantie verder wordt opgepakt.

Het dorpshuis zal casco opgeleverd worden met een ‘proces verbaal’ van zaken die na de sleuteloverdracht nog door de aannemer gedaan zullen worden. De rest is aan ons en onze dorpsgenoten… Lees meer hierover in dit nieuwsbericht

Ideeënbus

Heb je een leuk idee? Klik op de knop hieronder en laat het ons weten.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je via deze knop in voor onze e-mail-nieuwsbrief.

Geef je mening

Jij hebt met jouw stem invloed op het programma. Bepaal mee welke activiteiten er moeten plaatsvinden.