Over de evenementen-commissie

Naast de activiteiten die het dorpshuis straks in een wekelijks terugkerend programma aanbiedt (zoals sportactiviteiten of een kaartavondje), worden er vanuit het dorpshuis ook enkele losse activiteiten ontplooid. Dit wordt gedaan door de 7 vrijwilligers van de evenementen-commissie (AC), bestaande uit: Chantal Janssen, Ingrid Gergis, Tineke de Langen, Ilke Geerts, Jeanette van Esch, Evi Hellings en Evelien van der Heijden (VZ).

Op deze pagina vind je meer informatie over deze dames en de succesvolle activiteiten die zij al voor het opengaan van het dorpshuis voor Gemondenaren hebben gerealiseerd.

 

Chantal Janssen

Evenementen-commissie
Mijn naam is Chantal Janssen, 42 jaar oud en ik woon sinds 6 jaar samen met Teun en onze twee kinderen (Ties en Saar) in het mooie Gemonde.

Naast mijn baan bij de Koninklijke Luchtmacht, maak ik graag uitstapjes met mijn gezin en ga ik graag met Teun samen naar een concert of festival. Ook gaan we graag naar Frankrijk op vakantie.

Toen ik gevraagd werd om lid te worden van de evenementen-commissie, heb ik daar niet lang over nagedacht. Ik ben erg creatief en heb veel plezier in het organiseren van activiteiten of het ondersteunen daarvan. Het organiseren van mijn allereerste activiteit ‘de Vossenjacht’ gaf erg veel voldoening. Samenwerken in een leuk, gezellig team maakt het een voorrecht om mijn steentje bij te mogen dragen aan de leefbaarheid van Gemonde en mijn kinderen een fijne jeugd te geven vol leuke activiteiten en mooie herinneringen.

Tineke de Langen - van Bemmel

Evenementen-commissie
Mijn naam is Tineke de Langen en ik woon sinds 6 jaar met heel veel plezier samen met mijn man Bart en onze dochters, Fenna en Milou, in Gemonde.

Zelf ben ik opgegroeid in de stad, altijd iets te doen, maar vaak ook anoniem. Hoe fijn is het dan om terecht te komen in Gemonde, een dorp waar iedereen elkaar kent en waar regelmatig iets te doen is.

Ik hou ervan om de handen uit de mouwen te steken en om leuke dingen te organiseren. En dat is precies wat we binnen de evenementen-commissie doen. Proberen voor jong en oud steeds weer iets leuks en origineels te organiseren. Ik vind het erg belangrijk om bij te dragen aan de leefbaarheid in ons dorp en het voor kinderen een fijne plek te laten zijn om op te groeien.

Ilke Geerts

Evenementen-commissie
Ik ben Ilke Geerts en ben 15 jaar oud. Ik woon al mijn hele leven in Gemonde. Mijn vader (Alwien Geerts) is een echte Gemondenaar en zit bij veel verenigingen. Hij heeft mij veel geïnspireerd om dit ook te willen doen. Ik vind het heel leuk om te helpen bij bepaalde verenigingen en het leek mij ook leuk om zelf iets te organiseren voor hier in Gemonde. Dankzij de inspiratie van mijn vader kan ik dat nu waar maken, en zit ik nu bij de evenementen-commissie van De Stek.

Ik ben natuurlijk nog jong en heb nog een heel leven voor me. Maar dat houdt mij niet tegen om iets leukste te organiseren voor dit mooie dorp. De reden dat ik bij De Stek ben gekomen is omdat dit dorp nog lang moet kunnen leven. Daarom hoop ik ook dat we nog lang leuke dingen blijven organiseren. En ik hoop ook dat er meer jeugd bij onze groep komt, zodat we samen ook nog heel lang, leuke dingen kunnen verzinnen en waarmaken voor de Gemondse jongeren.

Ingrid Gergis

Evenementen-commissie
Mijn naam is Ingrid Gergis en ik woon, samen met mijn man John en onze zoons Figo, James en Joshua, sinds 1,5 jaar met veel plezier in Gemonde waar we genieten van de rust en ruimte. Naast tijd doorbrengen met familie en vrienden, houd ik van skeeleren, wandelen en reizen.

Door de komst van De Stek zorgen we samen voor de leefbaarheid van het dorp. Dus toen ik hoorde dat er een evenementen-commissie kwam, was ik meteen enthousiast. Ik wil graag mijn steentje bijdrage, vind het leuk om activiteiten te organiseren en ik leer hierdoor ook nieuwe mensen kennen.

Jeanette van Esch

Evenementen-commissie

Ik ben Jeanette van Esch, woon samen met Martien op een mooi hoekje in Gemonde. We hebben samen drie kinderen, Teun, Koen en Marloes, Teun en Koen wonen ook in Gemonde, Marloes woont in Boxtel. Ook hebben we drie kleinkinderen waar we erg van genieten.

Ik werk als verzorgende IG in de thuiszorg en ben daarnaast al jaren vrijwilligster bij de Zonnebloem, en vrijwilligster bij het vervoerspunt in Gemonde. Mijn hobby’s zijn knutselen, kaarten en borduren. Ook wil ik nog wel eens achter de naaimachine kruipen voor de kleinkinderen. Bij mooi weer lekker fietsen, met op tijd een terrasje vind ik ook heerlijk.

De reden dat ik me in wil zetten voor De Stek is om te proberen Gemonde een fijn dorpje te laten zijn voor iedereen.

Evi Hellings

Evenementen-commissie en bestuurslid

Ik ben Evi Hellings, 23 jaar oud en geboren en getogen in ons mooie Gemonde. Ook mijn vriend Stef Schuurmans is een echte Gemondenaar en samen met onze hond Jack hopen wij hier nog heeeel veel jaren te mogen genieten.

Naast mijn eigen coaching praktijk en het werken in de kinderopvang vind ik het erg leuk en belangrijk om mijn steentje bij te dragen aan de leefbaarheid hier in het dorp. Ik ben ervan overtuigt dat een gezellige plek voor jong en oud daar een positieve invloed op zal hebben en dat is ook de reden waarom ik in het bestuur van de Stek ben gegaan.

Samen zijn, verschillende activiteiten, gewoon even binnen lopen of een kopje koffie drinken brengt ons als dorp bij elkaar. Samen maken we het verschil en kunnen we met het hele dorp gaan genieten van een gezellig, veilig, sociaal, kindvriendelijk, sfeervol en leefbaar Gemonde!

Evelien van der Heijden

Evenementen-commissie en bestuurslid

Ik ben Evelien van der Heijden, 35 jaar oud en woon al heel mijn leven in Gemonde. Ook mijn man Paul is een echte Gemondenaar. Samen hebben we 2 kinderen Ronja (4 jaar) en Noud (1 jaar). Als kind heb ik altijd erg genoten van de vele activiteiten en verenigingen die Gemonde te bieden heeft en nog steeds ben ik een actief lid van het Gemondse Gilde. Ik hoop dat mijn kinderen ook een fijne jeugd mogen beleven in ons mooie dorp.

Een paar jaar terug werd ik nieuwsgierig gemaakt door een lid van de initiatiefgroep. Ik had wel zin in een nieuwe uitdaging en dat ik daarbij ook een bijdrage kan leveren aan de leefbaarheid van Gemonde, deed mij besluiten om het te doen. Ik ben van mening dat als je iets van je dorp wilt maken, je er zelf aan mee moeten werken om dat ook voor elkaar te krijgen. Ik hoop dat dit gevoel aanstekelijk is en gaat leven onder alle Gemondenaren, zodat we op den duur een mooi programma hebben staan, waar jong en oud nog vele jaren plezier aan beleven.

Reeds georganiseerde activiteiten

Terugblik succesvolle Halloween events

- 11 oktober 2022 -

Vossenjacht bracht veel kinderen op de been

- 24 mei 2022 -