Over ons & onze motivatie

Evi Hellings

Algemeen bestuurslid

Ik ben Evi Hellings, 23 jaar oud en geboren en getogen in ons mooie Gemonde. Ook mijn vriend Stef Schuurmans is een echte Gemondenaar en samen met onze hond Jack hopen wij hier nog heeeel veel jaren te mogen genieten.

Naast mijn eigen coaching praktijk en het werken in de kinderopvang vind ik het erg leuk en belangrijk om mijn steentje bij te dragen aan de leefbaarheid hier in het dorp. Ik ben ervan overtuigt dat een gezellige plek voor jong en oud daar een positieve invloed op zal hebben en dat is ook de reden waarom ik in het bestuur van de Stek ben gegaan.

Samen zijn, verschillende activiteiten, gewoon even binnen lopen of een kopje koffie drinken brengt ons als dorp bij elkaar. Samen maken we het verschil en kunnen we met het hele dorp gaan genieten van een gezellig, veilig, sociaal, kindvriendelijk, sfeervol en leefbaar Gemonde!

Erna van Heesch

Algemeen bestuurslid

Mijn naam is Erna van Heesch (47 jaar). Ik ben getrouwd met Christ en samen hebben wij twee zonen, Sven (16) en Koen (13). Ik woon al mijn hele leven in Gemonde, waarvan alweer bijna 25 jaar met veel plezier in de Kruisstraat, naast mijn broers Jurgen en Werner Valks. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen met onze hond, zwemmen en ben ik lid van een popkoor.

Ik vind het leuk en belangrijk om betrokken te zijn bij activiteiten van en voor onze kinderen en alle inwoners van het mooie Gemonde. In het verleden heb ik deel uitgemaakt van de oudercommissie van De Bolderburen, de Medezeggenschapsraad en de Gemeenschappelijke Medezeggenschapsraad van Basisschool Sint Lambertus. Ook ben ik sinds een aantal jaren lid van de Leefbaarheidsgroep Gemonde. Een actieve dorpsgemeenschap heeft een positieve invloed op de leefbaarheid van ons dorp. Dat is de reden dat ik graag wil toetreden tot het bestuur om hier mijn bijdrage aan te kunnen leveren.

Bas Doorn

Algemeen bestuurslid

Mijn naam is Bas Doorn, 38 jaar en ik woon sinds 5 jaar met mijn vrouw Heleen en drie zoontjes in het mooie Gemonde. Wij genieten graag van de mooie omgeving van Gemonde en de gezellige en fijne mensen om ons heen. Naast mijn baan ben ik druk met het (ver)bouwen van onze boerderij. Ook reizen we graag en kan ik erg genieten van een mooi concert.

JA heb ik gezegd als bestuurslid omdat ik ervan overtuigd ben dat je samen het verschil kunt maken en dat de handen daarvoor uit de mouwen moeten. Gemonde is het dorp waar wij wonen, leven en genieten en waar het leven van onze kinderen begint. Ik draag dan ook graag mijn steentje bij.

Bertine Vorstenbosch

Secretaris

Ik ben Bertine Vorstenbosch (53 jaar oud) en woon nu inmiddels alweer 15 jaar in Gemonde, samen met René, Isa (14) en Thijs (12). Sinds 4 jaar wonen wij met heel veel plezier op de hoek van de Sint Lambertusweg en de Boomstraat. Ik kan erg genieten van de mooie landelijke ligging van Gemonde tijdens een wandeling of hardlooptraining.

Ik heb ‘ja’ gezegd tegen een bestuursfunctie bij dorpshuis De Stek, omdat ik van mening ben dat een dorpshuis de leefbaarheid van Gemonde ondersteunt en versterkt. Ik wil graag als lid van het bestuur luisteren naar de behoefte en wensen van alle Gemondenaren en andere geïnteresseerden, en hen de ruimte bieden om nieuwe initiatieven te ontplooien voor jong en oud. Ik zou het echt helemaal geweldig vinden als men zich betrokken voelt bij het dorpshuis en bij initiatieven en bezoekers van het dorpshuis.

Evelien van der Heijden

Algemeen bestuurslid

Ik ben Evelien van der Heijden, 35 jaar oud en woon al heel mijn leven in Gemonde. Ook mijn man Paul is een echte Gemondenaar. Samen hebben we 2 kinderen Ronja (4 jaar) en Noud (1 jaar). Als kind heb ik altijd erg genoten van de vele activiteiten en verenigingen die Gemonde te bieden heeft en nog steeds ben ik een actief lid van het Gemondse Gilde. Ik hoop dat mijn kinderen ook een fijne jeugd mogen beleven in ons mooie dorp.

Een paar jaar terug werd ik nieuwsgierig gemaakt door een lid van de initiatiefgroep. Ik had wel zin in een nieuwe uitdaging en dat ik daarbij ook een bijdrage kan leveren aan de leefbaarheid van Gemonde, deed mij besluiten om het te doen. Ik ben van mening dat als je iets van je dorp wilt maken, je er zelf aan mee moeten werken om dat ook voor elkaar te krijgen. Ik hoop dat dit gevoel aanstekelijk is en gaat leven onder alle Gemondenaren, zodat we op den duur een mooi programma hebben staan, waar jong en oud nog vele jaren plezier aan beleven.

Johan Vorstenbosch

Voorzitter

Mijn naam is Johan Vorstenbosch, alleenstaande vader van twee jongvolwassenen: Thomas en Carlijn. Ik ben opgegroeid in een gezin met nog drie broers in Vught en heb, na Beekvliet, gestudeerd in Leiden. Na vele jaren studie en werk in het westen ben ik in 2004 ‘teruggekeerd’ in Gemonde. Op werkdagen ben ik druk als zelfstandig interim-directeur bij verschillende (overheids-)organisaties. Ook ben ik toezichthouder bij het primair onderwijs in onze gemeente. In de weekends gaat mijn tijd naar vriendin, familie, voetbal en muziek.

Sinds 2006 ben ik lid van v.v. Irene: als voetballer en voetbalvader en na een jaar ook als voorzitter. Het voorzitterschap heb ik in 2019, na twaalf jaar, overgedragen. Zo ontstond er weer ruimte voor een andere bijdrage aan de Gemondse gemeenschap. De leefbaarheid van ons dorp verdient meer aandacht. Een dorpshuis kan daar een grote bijdrage aan leveren. Graag zet ik me daarom in om samen met het bestuur en alle Gemondenaren verder te werken aan de leefbaarheid van ons dorp. Meedoen is beleven!

Marissa van de Loo

Algemeen bestuurslid

Ik ben Marissa van de Loo, 37 jaar oud en woon samen met Patrick en onze dochters Sophie (6) en Janouk (3) nu een jaar in mijn ouderlijk huis – met naast ons mijn ouders – in Gemonde. De afgelopen jaren woonden wij in Sint-Michielsgestel, maar ben ik Gemonde altijd trouw gebleven door muziek te blijven maken bij Muziekvereniging Sint Lambertus. Onze oudste zit, net als ik vroeger, op de Sint Lambertusschool en onze jongste speelt graag met haar leeftijdsgenootjes bij Kinderdagverblijf het Berenhuis.

Ik heb ‘ja’ gezegd tegen de bestuursfunctie van het Gemondse dorpshuis, omdat ik het belangrijk vind om wat te doen voor de saamhorigheid en leefbaarheid van ons mooie dorp. Ik geloof er stellig in dat als we er sámen de schouders onderzetten, het dorpshuis echt een succes gaat worden en het verschil gaat maken. Voor jong & oud! Het geeft mij veel energie dat ik daar mijn steentje aan kan bijdragen.

Werner Valks

* In memoriam *

Met verslagenheid en verdriet hebben wij kennis genomen van het overlijden van Werner Valks. Twee jaar geleden leerden wij Werner kennen als een gemotiveerde, gedreven Gemondenaar die ook de noodzaak zag in een nieuw dorpshuis voor Gemonde. Een plek die jong en oud samenbrengt en waar je altijd even binnen kunt lopen voor een praatje en een bakje koffie.

Als geboren en getogen Gemondenaar maakte Werner zich met zijn inzet, kennis van Gemonde, gecombineerd met zijn leuke ideeën, pragmatische aanpak, aanstekelijke humor en optimisme, tot een onmisbare kracht in het bestuur. Toch moeten ook wij hem gaan missen. Werner begon aan dit avontuur, maar mocht het helaas niet verder brengen. Wij zullen hem herinneren als een enthousiaste collega en medeoprichter van dorpshuis De Stek.